Εκλογές με drive thru οργανώνει το ΥΠΕΣ

Updated: Apr 11

Ακολουθώντας τα βήματα του Ισραήλ, το Υπουργείο Εσωτερικών ετοιμάζει πρόταση για διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών με τη μέθοδο του drive thru, συμβάλλοντας στις προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας για περιορισμό του κορωνοϊού.


Για το τεράστιο αυτό επιχείρημα, το ΥΠΕΣ θα ενώσει δυνάμεις γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείας, η οποία διαθέτει ήδη τις υποδομές και την τεχνογνωσία. Μάλιστα, ως μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η εν λόγω εταιρεία θα προσφέρει δωράκι έκπληξη σε κάθε νέο ψηφοφόρο.


Η διαδικασία θα είναι απλή: οι ψηφοφόροι θα μεταβαίνουν στα εστιατόρια με τα αυτοκίνητα τους, φορώντας μάσκα και κρατώντας αποστάσεις τουλάχιστον 5 μέτρων από το επόμενο αυτοκίνητο. Θα σταματούν στο πρώτο παράθυρο που λειτουργοί της υπηρεσίας εκλογών θα τους ρωτούν το χαρακτηριστικό: “Καλωσορίσατε στο ΥΠΕΣ. Μπορώ να έχω την ψήφο σας;”, θα συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο που θα το εναποθέτουν στο δεύτερο παράθυρο.


Σε διαβουλεύσεις βρίσκεται το υπουργείο με πλανοδιοπώλες για το αν θα επιτραπεί το καζαντί στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων. Παράλληλα όμως, πονοκέφαλο προκαλεί στο Υπουργείο Υγείας η μουσική που θα παίζει από τα αυτοκίνητα, αφού φοβούνται ότι ανεγκέφαλοι μπορεί να παρακούσουν τις συμβουλές της επιδημιολογικής ομάδας και να ξεκινήσουν να λικνίζονται.


LNews

Μόνο αλήθειες

30 views0 comments