Φαβορί ο Κούλλης το αγρινό στις ερχόμενες βουλευτικές

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του LNews, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Κούλλης το αγρινό είναι το απόλυτο φαβορί των βουλευτικών εκλογών της 30ης Μαΐου, σκορπώντας πανικό σε Πινδάρου και Εζεκία Παπαϊωάννου.Αφόρητες ήταν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Κούλλη από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα για να προστεθεί στο εκλογικό τους ρόστερ, αφού είναι ένα πρόσωπο φρέσκο στην πολιτική και ιδιαίτερα προσφιλές στους νέους ψηφοφόρους που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του βήμα. O Κούλλης όμως αποφάσισε να κατέλθει στις εκλογές ως ανεξάρτητος, αφού όπως ο ίδιος δηλώνει, δεν έχει ταύτιση απόψεων με κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα.

Ο Κούλλης ανέπτυξε έντονη επιχειρηματική δράση στον Σταυρό της Ψώκας, είναι ακτιβιστής σε θέματα φορολογικής μεταρρύθμισης, ενώ δεν περνά απαρατήρητη η “πικάντικη” προσωπική του ζωή που προκαλεί σάλο ανά διαστήματα στο τοπικό σταρ σύστεμ.


Αφορμή όμως για την ενασχόληση του με την πολιτική ήταν οι δηλώσεις του Ευθύμιου Δίπλαρου το 2016 για αιμομιξίες στα αγρινά:

“Ακούγοντας τον κύριο Δίπλαρο κατάλαβα πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη να καταπολεμίσουμε τον σκοταδισμό απέναντι στα αγρινά και να ακουστεί η φωνή μας στο πολιτικό γίγνεσθαι”, δήλωσε πιάνοντας τρυφερά το χέρι της αδερφής του.


Με κομμένη την ανάσα θα παρακολουθήσουμε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, που φαίνεται ότι θα εξελιχθεί σε μάχη κέρατο με κέρατο.LNews.

Μόνο Αλήθειες.

35 views0 comments