Πλήρως ικανοποιημένοι με την πληρότητα των χώρων εστίασης οι Ψυχάκηδες Κύπρου

Updated: Apr 20

Δικαίωση νιώθουν οι Ψυχάκηδες Κύπρου με το μερικό άνοιγμα των χώρων εστίασης, αφού πλέον μπορούν άνετα να διευθετούν το πρόγραμμα της παρέας τους εβδομάδες πριν, με αφορμή τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα.Σύμφωνα με τους ισχύοντες περιορισμούς του Υπουργείου Υγείας, μόνο οι εξωτερικοί χώροι κάθε εστιατορίου, καφετέριας και μπαρ είναι ανοιχτοί, τηρώντας πάντα απαραίτητες αποστάσεις, γεγονός που μείωσε σημαντικά το διαθέσιμο αριθμό τραπεζιών για κάθε επιχείρηση. Ο ανταγωνισμός δε μεταξύ των κατοίκων της Κύπρου έχει φτάσει στο απροχώρητο, αφού οι κρατήσεις πρέπει να διευθετούνται εβδομάδες πριν.


Η Δέσποινα Γεωργίου, Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ψυχάκηδων σχολίασε: “Επιτέλους δικαιώνονται οι αγώνες μας και η επιμονή μας στον σωστό προγραμματισμό κάθε ώρας του ΠΣΚ. Τα μέλη μας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, εφόσον καταφέρνουν να κλείσουν όλα τα τραπέζια σε γνωστούς χώρους εστίασης, αφήνοντας τους υπόλοιπους να βγαίνουν για ποτό στις 3 το μεσημέρι.”


Στην αντίπερα όχθη, μέλη της παρέας τους παραπονιούνται ότι πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει και κουράστηκαν να συμπληρώνουν excel sheets για το πού θα πιουν καφέ από τώρα ως τον ερχόμενο Ιούλιο.LNews

Μόνο αλήθειες


18 views0 comments