Κάθε Goal και δέντρο

Το The Football Project καλεί όλους τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Κύπρου να στηρίξουν την προσπάθεια για αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος που έχει πληγεί από τις πυρκαγιές το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουλίου 2021.
Η πρόθεση είναι να δημιουργηθεί μια συνεργασία με όσες περισσότερες ομάδες από όλες τις κατηγορίες της Κύπρου, οι οποίες θα δράσουν μαζί για να αναστρέψουν και να αντιμετωπίσουν μέρος της ζημιάς που προκλήθηκε από την καταστροφή.


Με την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων της κάθε κατηγορίας θα πραγματοποιηθούν δενδροφυτεύσεις ή θα γίνουν εισφορές για να πραγματοποιηθούν δενδροφυτεύσεις, με αριθμό δέντρων ίσο με την αναλογία που θα επιλεγεί από την κάθε ομάδα και τον αριθμό των γκολ τα οποία θα σημειωθούν στο τέλος του πρωταθλήματος.


Επιλογές αναλογίας δέντρων-γκολ ( η αναλογία γκολ – δέντρων μπορεί να διαφοροποιηθεί):

Κάθε Γκολ =


1 δέντρο 5 δεντρα 10 Δέντρα 20 Δέντρα


Το όνομα του έργου έχει επιλεγεί συμβολικά λόγω της συσχέτισης με την έννοια του ‘GOAL’ σε διάφορους τομείς του έργου. Το ‘GOAL’ μεταφράζεται στα ελληνικά ως στόχος, και με αυτό το έργο έχουμε ένα μεγάλο κοινωνικό και περιβαλλοντικό στόχο, την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε σχέση με την αναδάσωση/ δενδροφύτευση και την μεγάλη σημασία που πρέπει να δοθεί στην προστασία των δέντρων και των δασών. Επίσης, υπάρχει η σύνδεση με τον αριθμό των Goals (τερμάτων) και τον αριθμό των δέντρων που θα φυτευτούν.


Το επόμενο στάδιο, που έχει να κάνει με τον προγραμματισμό και τη δενδροφύτευση θα γίνει ακολουθώντας τις κατευθυντήριες οδηγίες του τμήματος δασών. Είμαστε στη διαδικασία για να αποταθούμε στο τμημα δασων για να πάρουμε τις απαραίτητες εγκρίσεις και την άμεση στήριξη του.


Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα:

email: info@thefootballproject.org phone: 99785465

138 views0 comments

Recent Posts

See All