Ουρές σε τουριστικά για φανέλες I ♥ Ayia Napa και σανδάλια με κάλτσες

Updated: Apr 11

Η φημολογία ότι οι τουρίστες δεν θα χρειάζεται να στέλνουν sms για διακίνηση εντός των ορίων της Κυπριακής Δημοκρατίας οδήγησε χιλιάδες Κύπριους σε τουριστικά καταστήματα με σκοπό να προμηθευτούν ενδυμασία τουρίστα.

Σε λίγα μόλις λεπτά όλα τα μπλουζάκια I ♥ Ayia Napa είχαν εξαντληθεί, με αποτέλεσμα απογοητευμένοι καταναλωτές να συμβιβάζονται με τα I ♥ Trashipeoula και Fterikoudi for eva.


Πολλοί συμπολίτες μας ήδη ξεκίνησαν μαθήματα γερμανικής προφοράς και εξοπλίστηκαν τουριστικά είδη όπως καπέλα “Life is a beach”, βραχιόλια με κοχύλια και πολύχρωμα κλιπ μαλλιών. Για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, κλασική αξία είναι τα ανδρικά σανδάλια με άσπρες κάλτσες.


Εύλογο ερώτημα είναι το πώς θα διενεργούνται οι έλεγχοι κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν, και κατά πόσο η αστυνομία θα ελέγχει διαβατήρια και χαρτιά διακίνησης στις παραλίες. Η κυρία Μαρούλλα Π, ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος στην Πάφο δήλωσε πως κάτι τέτοιο θα είναι τόσο ευχάριστο για τους τουρίστες όσο το να σε ξυπνούν αεροσυνοδοί από τον γλυκό ύπνο του αεροπλάνου για να σου δώσουν σακουλίτσα με 8 φυστίκια.


Σε ερώτηση του LNews, η αστυνομία δεν διευκρίνισε αν θα πρέπει οι τουρίστες να κουβαλούν διαβατήριο και χαρτί μετακίνησης στο σακίδιο της παραλίας και τι γίνεται στην περίπτωση που λερωθεί το χαρτί από την ντομάτα του σάντουιτς.


LNews

Μόνο αλήθειες

28 views0 comments