ΣΟΚ προκαλούν πλαστά προσκλητήρια γάμου που κυκλοφορούν στην αγορά

Μετά την εξαγγελία του Υπουργείου Υγείας ότι οι καλεσμένοι σε γάμους θα μπορούν να κυκλοφορούν ως τις 3 τα ξημερώματα, χιλιάδες πλαστά προσκλητήρια γάμου έχουν ήδη κατακλύσει την αγορά. Σύμφωνα με προκαταρκτικές έρευνες της Αστυνομίας Κύπρου, σπείρα νεαρών εκμεταλλεύτηκε τα νέα μέτρα για να διαδώσει τον ιό αυτό το σαββατοκύριακο, ενώ δεν αποκλείεται να καθοδηγούνται από τον πρώην Επίτροπο Εθελοντισμού Γιαννάκη Γιαννάκη.


Για ανευθυνότητα κάνει λόγο η κυβέρνηση, αφού βρισκόμαστε τόσο κοντά στην πλήρη άρση των περιοριστικών μέτρων και επιστροφή στην κανονικότητα. Πληροφορίες του LNEWS κάνουν λόγο για μετακίνηση του κέρφιου κατά 13 λεπτά κάθε 2.5 μέρες ξεκινώντας από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Υπουργός Υγείας ρωτήθηκε γιατί να υπάρχει καν κέρφιου στις 3πμ για τους καλεσμένους, αφού το κέρφιου για τους υπόλοιπους πολίτες τελειώνει στις 5πμ. Υπεραμύνθηκε της απόφασης του παραθέτοντας στοιχεία πως ο ιός μεταδίδεται μόνο μεταξύ των ωρών 3:00-5:00 το πρωί κατά τη διάρκεια των γαμήλιων πάρτυ και μόνο τον Ιούνιο.


“Τα μπουφέ κρεατικών, τα νησιώτικα τραγούδια και τα δεκάδες “και στα δικά σας” προσφέρουν φυσική ανοσία στον ιό”, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας

LNews.

Μόνο Αλήθειες.


379 views0 comments