ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρήκαμε την πτυχιακή του Γιαννάκη Γιαννάκη

Updated: May 30

Ακολουθώντας τις κατηγορίες πλαστογραφίας του απολυτηρίου Λυκείου και του πτυχίου του πρώην Επιτρόπου Εθελοντισμού Γιαννάκη Γιαννάκη, ρεπόρτερς του LNEWS φέρνουν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα υλικό από την πτυχιακή εργασία του Γιαννάκη Γιαννάκη. Ο πρώην Επίτροπος σπούδασε Πολιτική Μηχανική σε πανεπιστήμιο της Αμερικής, στο οποίο διέπρεψε με άριστα, αν και ποτέ δεν συνέχισε ποτέ τις σπουδές του γιατί τον είχαν κερδίσει τα θέματα νεολαίας και απορρόφησης ευρωπαϊκών και κυπριακών επιδομάτων.

Το LNEWS έψαξε στα αρχεία του πανεπιστημίου του στην Αμερική και δίνει στην δημοσιότητα αδιάσειστα στοιχεία για την επαγγελματική κατάρτιση του παραιτηθέντα Επιτρόπου, που προκάλεσε σεισμό στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας λίγες μόνο μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές. Εδώ βλέπουμε σχέδιο από τη πτυχιακή εργασία του, με τίτλο: “My home in the village / Το σπίτι μου στο χωριό”.


Πηγές κοντά στο προεδρικό αναφέρουν ότι ο κύριος Γιαννάκη είχε εντυπωσιάσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας με τις γνώσεις και ικανότητες του τόσο πολύ, που ο πρόεδρος ήθελε να του αναθέσει την κατασκευή του τελεφερίκ στο Τρόοδος, που ήταν μια από τις προεκλογικές του υποσχέσεις το 2013. Η ανάληψη των καθηκόντων του ως επίτροπος εθελοντισμού και το φόρτος εργασίας του δυστυχώς δεν του επέτρεψαν να ασχοληθεί με ένα τόσο μεγάλο έργο, και για αυτό η κατασκευή του τελεφερίκ είναι ακόμα στα σκαριά, 8 χρόνια μετά.


1,345 views0 comments